Compartir

Matthew Brodway-Horner, de 42 anys, i Pradeep de Silva, de 39 anys, es van casar el passat 2014 a Anglaterra , país en el qual resideixen. A més, la seva intenció és ampliar la família, però des de fa dos anys no paren de posar-los traves.

Durant aquest temps els han posat tot tipus de traves totalment inimaginables . Tantes, que finalment han tirat la tovallola.

Una de les excuses que els van donar és que no eren ètnicament acceptables . Les seves famílies tenen orígens anglesos, italians, celtes de Sri Lanka.

Una altra de les increïbles excuses que els han posat per impedir-los la adopció és que cap dels dos té els coneixements suficients sobre Roma i de Nigèria , segons assenyala el diari Daily Mail .

L'adopció entre parelles homosexuals és legal a Anglaterra, ia més havien aconseguit una aprovació per part de l'agència londinenca Tower Hamlets.

Però això no ha estat suficient per impedir una infinitat d'excuses … L'última que els han posat, gràcies a la qual s'ha conegut el cas, és que casa és "massa adulta". A l'agència han considerat que la decoració no és l'adequada per a un nadó, i també els han retret no tenir joguines. D'altra banda, els han assegurat que la seva casa és molt petita per criar un nen, tot i que té tres habitacions de bona mida.

La parella ha ironitzat sobre la seva situació, assegurant que potser haurien de tenir a "Charlie i la Fàbrica de Xocolata a casa".