sábado, 19 septiembre 2020 17:40

Lydia Lozano, obligada a prendre part en GHVIP?

Lydia Lozano és un dels principals noms que estudien a Mediaset per a la propera edició de Gran Hermano VIP. I és que la periodista podria afegir un picant afegit si entressin a la casa altres concursants amb els quals no guarda bona relació.

La col·laboradora de 'Sálvame' ja va assegurar a 'Límit 48 hores', el programa que s'emet els dimarts i que resumeix l'última hora del que ha passat a Guadalix, que no es veia en un reality d'aquestes característiques. No, no es veu dins però Telecinco podria obligar-lo a participar en 'GHVIP' .

La revista 'Sálvame' obre a la portada d'aquest dilluns amb l'obligació de la cadena a Lydia Lozano a participar si o si en el programa. " Si Telecinco et diu que o entres, o al carrer, fas tots els programes que calguin " , explicava Kiko Hernández en un programa de 'Sálvame'.

Aquesta broma que va sonar com ironia s'ha pogut convertir en una realitat. O Lydia va al programa o el seu lloc com a col·laboradora perilla. Aquesta situació recorda molt a la que va viure Belén Esteban el passat, ja que la 'Princesa del Poble' confessa haver viscut aquesta mateixa situació . "Sense aquesta pressió, mai hauria entrat a GHVIP", detalla la revista 'Sálvame'.

Com acabarà la història? Caldrà esperar però té tota la pinta que Lydia Lozano haurà de fer les maletes i viatjar a Guadalix …