Compartir

Doncs no, resulta que no teníem prou amb Kanye West amenaçant amb presentar-se a les eleccions nord-americanes … Ara resulta que Lindsay Lohan ha anunciat que podria intentar-per a l'any 2020 , mateixa data de què va parlar el conegut raper.

Això de West durant la gala de MTV Video Music Awards (VMA) per descomptat es va interpretar com una broma per la gran majoria. No obstant això, el de Lohan sembla anar més seriosament.

Així ho ha fet saber la mateixa actriu a tots els seus seguidors a través del seu compte d'Instagram, penjant una imatge acompanyada del següent text: "El 2020 pot ser que em presenti a presidenta ".

A més, la polèmica ex noia Disney no va dubtar a agrair a Barack Obama, actual president, la seva inspiració per a ser millor persona.

Sembla que Lindsay Lohan vol reconduir la seva vida i s'ho està prenent molt seriosament. I és que, al costat del seu sorprenent revelació sobre les seves aspiracions polítiques, Lohan ha utilitzat les etiquetes # lindsaylohanat35 (la seva edat en 2020) i # 34yearsofEXPERIENCE (34 anys d'experiència) .

No sabem si simplement es tractarà d'una de les noves excentricitats de Lindsay Lohan, però el que sí sembla clar és que està bastant més centrada que fa uns anys. I és que, ha viscut una llarga època marcada per les drogues, l'alcohol i la bulímia.