Compartir

L'aparició de la televisió canvi la forma d'entreteniment de les societats modernes. I és que d'un dia per l'altre, els programes que s'emetien a la televisió van començar a acompanyar les famílies durant les activitats del dia a dia , creant una estreta relació entre tots dos. Tant ha estat el vincle entre alguns espais i els seus televidents que han arribat a estar en antena durant molts anys.

Dins dels nombrosos espais de televisió que aconsegueixen enganxar als espectadors, ha un tipus de produccions que ha aconseguit enganxar a un gran nombre de persones davant de la petita pantalla. Es tracta de les sèries de televisió , produccions que reflecteixen la vida i les aventures de personatges. Una fórmula que aconsegueix en alguns casos enganxar de manera permanent, durant molts anys als espectadors.

En aquesta llista, es enumera les sèries més longeves de la televisió independentment de si segueixen o no en antena i del país en què s'emeti. Un índex en què predomina sèries americanes, però que també té buits per a produccions nacionals que han estat en antena més d'una dècada.

The Simpsons
La família groga més coneguda del món té el record de ser la sèrie més longeva de EUA que s'emet en prime time. I és que estrenada el 1989, la creació de Matt Groening té en l'actualitat 577 episodis en els seus 27 temporades . Un nombre de capítols al qual cal sumar-li una pel·lícula estrenada el 2007 que va ser un autèntic èxit de taquilla i de crítica.

A Espanya desembarcament de la mà de TVE a 1991 amb un episodi setmanal < / strong>, però no va ser fins a 1994 quan, un cop Antena 3 va comprar els seus drets, va començar a incrementar-se la seva popularitat emetent capítols diaris. Un èxit que també s'ha produït a la resta del globus ja que la família groga ha estat emesa en més de 50 països.