Compartir

Diuen que els nens i els borratxos sempre diuen la veritat, encara que no és així totes les vegades, i sinó que l'hi diguin als policies que es van topar amb Reliford Cooper , un conductor borratxo que va al·legar que, després d'intentar escapar-se de les autoritats, no era ell qui estava al volant, ja que era el seu gos el qual havia estat conduint el cotxe tot el temps.

Va ??passar als Estats Units i, encara que sembli una broma, el jove de 26 anys va culpar al seu gos d'estavellar el seu vehicle contra una rasa després d'una persecució a Florida.

"És el meu gos el que estava conduint, i ho fa perquè vol. No va trobar res de drogues o armes de foc que em inculpin" , va declarar als agents, totalment convençut. Després de l'accident, va intentar fugir a una església pròxima, però els feligresos el van expulsar perquè feia olor de marihuana ja alcohol.

Cooper ha quedat acusat de conduir ebri, fugir de la policia i abandonar el cotxe, però el seu gos ha quedat en llibertat sense cap càrrec, per súmmum del seu amo.