miércoles, 30 septiembre 2020 1:02

Una model en topless provoca la caiguda d'una ciclista

En suport a la lluita contra el càncer de mama, les participants del concurs Miss Bikini Irland a decidir passejar en topless pels carrers de Dublín . La iniciativa, ja de per si molt comentada en xarxes socials, va guanyar repercussió gràcies a una fotografia que s'ha convertit en un autèntic fenomen viral.

Encara que no sigui un nu integral, no és molt comú veure a < strong> una atractiva jove passejant en topless pel centre d'una capital, ja sigui Madrid, Londres, Berlín o Dublín, com era el cas. Les joves es van convertir en el centre de totes les mirades i va haver-hi una ciclista que va pagar amb una aparatosa caiguda seu ràpid cop d'ull.

Com s'observa en la imatge, 1 fotògraf capto el moment exacte en el qual una noia queia amb la seva bicicleta mentre observava com la model Anna Pavel es treia la part superior del biquini, deixant els seus pits al descobert.

La insòlita imatge no va passar desapercebuda a les xarxes socials i va començar a ser objecte de tota mena de bromes i burles . De fet, alguns tuiters feien referència al fet que no podia haver triat millor lloc per caure, ja que en aquell precís moment travessava les vies del tramvia.

clic aquí per veure la imatge completa.