jueves, 24 septiembre 2020 1:35

Mariah Carey, angoixada per la situació personal de la seva germana

Mariah Carey semblava haver trobat el moment de la seva vida. Fa uns dies, els mitjans de comunicació nord-americans publicaven que la cantant s'havia enamorat bojament d'un magnat australià que l'havia guanyat des del primer dia amb detalls d'amor que mai havia rebut.

No obstant això, aquest meravellós somni fet realitat que gaudeix dia a dia s'ha truncat amb la notícia que ha rebut en els últims dies de la seva germana Alyson . El seu passat com a prostituta i els seus problemes amb les drogues-addicta a l'heroïna han obligat a la família Carey a què ingressés en un centre psiquiàtric , concretament el Brookhaven Memorial, un dels més importants de Nova York .

Segons publica el diari 'Radar Online', l'advocat de la família ha instat els Carey a que Alyson ingressés al centre psiquiàtric, que ha intentat escapar en més d'una ocasió de les instal·lacions.

Alyson, que té quatre fills del seu anterior matrimoni , assegura que la seva germana no era conscient d'aquesta situació i per això pregava que fes tot el possible per treure-la d'allà. Què ha fet Mariah Carey? Res. Absolutament res. La cantant no volia interferir en la relació amb la seva mare i això fa que als seus 54 anys la ex-prostituta hagi de viure un autèntic calvari.