Quantcast

Pilar Punzano i la productora de 'Cuéntame' aniran a judici

La productora de ' Cuéntame ', Ganga Producciones SL , i Pilar Punzano aniran finalment a judici pel sonat acomiadament de l'actriu i les seves polèmiques paraules posteriors en forma de carta a Facebook, segons publica 'Vanitatis'. "M'he assabentat de la meva acomiadament per la premsa" , començava escrivint a la seva xarxa social, per després carregar contra ells i contra l'actor Imanol Arias .

"Se li van fer diverses propostes de pujades salarials, no arribem a un acord, perquè ella demanava una quantitat alta, i no renovem el contracte. Així de simple" , han explicat des de la productora a l'esmentada publicació. Ells es basen en el fet que en tots els anys que porta en emissió la sèrie mai s'ha arribat fins a aquest punt. " Només un cas de conflictivitat laboral va arribar a judici. La resta, que són comptats amb els dits de la mà, es van solucionar en la conciliació" , han afegit.

La productora no ha volgut entrar més en polèmiques i ha agraït a Punzano els anys de treball per a ' Cuéntame '. L'actriu, en el seu moment, va atacar que obrissin una SICAV "valorada en 13 milions d'euros" i que els descomptaran als treballadors "un dineral sense que aparegui cap concepte que el declari en les nòmines, però pels que jo sí que pago impostos. Els contractes abusius i un llarg etc ".

La sèrie tornarà en uns mesos amb Irene Visedo en el paper d'Inés Alcántara, és a dir, la primera actriu que li va donar vida. Mentrestant, la guerra continua oberta i no sembla que vagin a calmar les tensions tan fàcilment.

Comentarios de Facebook