viernes, 7 agosto 2020 23:43

Miley Cyrus planeja donar un concert nudista

Des que va abandonar la closca de Disney, Miley Cyrus s'ha aficionat a revolucionar les xarxes socials amb tot tipus de provocacions, i sembla que la seva última ocurrència tampoc passarà precisament desapercebuda.

La cantant, que arrasa allà per on passa, planeja donar un concert nudista a la qual tant els artistes com el públic han d'estar completament nus . En aquesta ocasió no ha estat la pròpia Miley Cyrus que ha informat de la seva última i polèmica idea, sinó el vocalista del grup 'The Flaming Lips', els que han col·laborat en l'últim disc de la nord-americana i formarien part també d'aquest particular xou.

Compartint una imatge en la qual apareixen despullats tant els components del grup com la jove cantant, Wayne Coyne ha revelat en el seu compte d'Instagram que "Miley està planejant un xou on ella, la banda – referint-se a ells- i els assistents estiguin completament nus ".

Tot i ser prou impactant, la idea de Miley Cyrus no es detindria aquí. El vocalista ha assegurat que llançaran un líquid similar a la llet. Amb les imatges que s'obtinguessin del concert realitzarien un vídeo per a la cançó 'The Milky Milky Milky'.

Pel moment es desconeix si aquest suposat projecte es farà realitat a curt termini i, en aquest cas, quina seria la ciutat escollida.

Artículos similares