Compartir

Malgrat que en les últimes hores 'Radaronline' i 'Ok Magazine' asseguraven que la relació entre Taylor Swift i Calvin Harris havia finalitzat de forma sorprenent, el DJ ha volgut sortir al pas d'aquests rumors publicant un missatge al seu compte de Twitter en què desmenteix la notícia.

"Ho he dit ja en el passat i ho torno a dir. No us penseu res de Radar Online (…) No hi haurà cap final feliç per a ningú. Vaig a demandar per difamació a tots aquells que estiguin explicant aquestes tonteries ", escrivia enfadat el cantant.

Aquesta referència al "final feliç" ha fet molt de mal en les últimes setmanes a Calvin Harris, que va ser enxampat sortint d'un centre de massatge tailandès en el qual la premsa britànica assegura que va gaudir més del compte.

Tot i els continus rumors que han aparegut freqüentment sobre la relació sentimental de Calvin Harris i Taylor Swift, la parella s'ha mostrat molt feliç en les xarxes socials, on hem pogut veure continus gestos d'amor i imatges junts gaudint de les seves vacances. ¡Preciós!