Compartir

Després del famós vestit blau i negre o blanc i daurat, les xarxes socials han viralizado altra fotografia que ha suscitat molt debat entre els internautes. No obstant això, en aquesta ocasió la imatge agafa uns tints molt més seriosos que els de color d'una peça de roba.

Sense entrar a considerar els 'danys secundaris' que pot ocasionar aquesta foto, ets capaç de veure el nadó d'aquesta imatge ? Si has estat capaç d'apreciar entre aquestes ombres blanques i negres, potser hauries de plantejar anar al psiquiatre. És greu? Potser sí i potser no.

Per als investigadors de la Universitat de Cardiff sí que ho és, ja que consideren que és motiu suficient perquè tinguis altes probabilitats de patir en el futur de patir al·lucinacions i fins i tot algun que un altre brot psicòtic (sí, episodis de psicosi).

Com treuen aquestes conclusions? En un dels seus últims estudis (en què van participar 34 persones i totes van intentar descobrir el 'secret' de la imatge), 18 persones que patien al·lucinacions i psicosi i curiosament la gran majoria d'ells van ser els que van veure els nens en la imatge .

Tranquil @, ¿vol dir això que tens problemes? No, també té les seves coses bones. Per exemple, això vol dir també que ets una persona creativa i amb una imaginació molt alta.
"Tenir una ment predictiva és realment útil: ens fa més eficients i preparats per crear una imatge coherent d'un món ambigu i complex. Però també vol dir que no estem molt lluny de percebre coses que en realitat no hi són, que és la definició d'al·lucinació ", explica un dels desenvolupadors de l'estudi.

Si no has estat capaç d'identificar el nen entre les ombres, aquí tens la comparació. Ara sí que ho veus?