viernes, 25 septiembre 2020 9:50

Yoko Ono suggereix que John Lennon era bisexual i "desitjava dormir amb un altre home"

Yoko Ono , la vídua de John Lennon , ha concedit una entrevista a 'Daily Beast' que va a donar molt que parlar a causa que ha revelat converses molt íntimes amb el cantant en què es pot intuir la seva sexualitat, un tema que sempre ha fascinat als seus fans.

"John i jo vam tenir una gran xerrada sobre això, dient, bàsicament, que tots nosaltres hem de ser bisexuals. I estàvem en una mena de situació de pensar que no som bisexuals a causa de la societat ", ha confessat Ono. A més, va explicar que el mateix any en què va ser assassinat li va dir que "podria haver-ho fet amb algun home".

Les sorprenents declaracions arriben després que s'especulés amb una suposada relació sexual que va mantenir Lennon amb el mànager Brian Epstein. "Ells no van tenir sexe. Estic segura que Brian Epstein va fer alguna moguda, però John simplement no va voler fer-ho. Crec que ell tenia el desig de dormir amb un altre home, però estava molt inhibit ", ha explicat la seva vídua al respecte.

El beatle va morir a mans de Mark Chapman fa 35 anys i Yoko Ono encara té por d'ell, que "pot tornar a fer-ho" perquè assegura que "està boig" .