Quantcast

MYHYV: Leo Cambra, nou pretendent de Steisy

El tron ??de Steisy en Dones i Homes i Viceversa va camí de ser un dels més emocionants de la història del programa. Quan l'elenc de pretendents semblava tancat amb l'arribada in extremis de Traian, l'aparició estel·lar aquest dimarts d'un vell conegut de la jove ha canviat per complet la seva vida.

Leo Cambra entrava al plató de 'MYHYV' i es sincerava amb Steisy, amb la qual va tenir una relació sentimental en el passat que no va acabar gens bé. El extronista decidia ser valent i confessar davant de tot el món que l'actual tronista era una de les persones més importants de la seva vida.

"Per a mi és difícil arribar a aquesta situació i fer-te passar per això però ho he passat realment malament. Quan vas decidir que no seguíssim junts, vaig aconseguir desenganxar i vaig tornar a ser feliç però quan he tornat a veure't en el tron ??els meus sentiments afloraven ", explicava entre llàgrimes Leo Cambra.

Després d'una sèrie de desencontres entre Leo i els diversos ganxos i consellers de l'amor de Dones i Homes i Viceversa, el extronista va decidir baixar del públic i preguntar a Steisy si li agradaria que li pretengués. Què va respondre ella? Un "sí" rotund. Això sí, això no vol dir que en la gran final es vagi a anar amb ell (una mica del que li ha advertit). La que s'acosta!

Comentarios de Facebook