Compartir

Durant la celebració de la Fira de la Cervesa Artesana que tindrà lloc els propers divendres, dissabte i diumenge al centre comercial illa Carlemany, els amants d'aquesta beguda podran tastar les creacions d'un bon grapat de marques productores tant de Catalunya com del Principat. És el cas d'Alpha, una cervesa artesanal feta a Andorra que compta amb set tipus de cerveses diferents (una dedicada a cada parròquia). O la Boris Beer, feta des de l'Era Bauró, al casc antic de la capital. No faltaran tampoc marques catalanes com la Guineu, La Calavera, Popaire o Catalan Brewery.

La cervesa artesanal anirà acompanyada d'una degustació de tapes dels restaurants d'illa Carlemany, com La Dehesa, Cal Marquet o El Rebost Ibèric, que a més oferiran menús especials centrats en les aromes de la cervesa mentre duri la Fira.

L'esdeveniment cerveser donarà el tret de sortida el divendres 16 d'octubre a les 19 hores i es podrà gaudir de les degustacions durant tot el cap de setmana; el dissabte 17 d'octubre a partir de les 12 hores i fins al tancament del centre comercial, i el diumenge 18 d'octubre de les 12 a les 15 hores.