Compartir

' Joc de Trons' està de moda. Després dels nombrosos elogis que rep la sèrie de HBO temporada rere temporada i els molts guardons que es porten tant guionistes com directors per la misteriosa trama històrica, fora del rodatge seus protagonistes també estan recollint altres 'simbòlics' premis. < p> Aquest és el cas de Emilia Clarke , actriu que interpreta a la sèrie el paper de Daenerys, també coneguda pels fans de 'Joc de Trons' com Khaleesi, que ha rebut per part de la revista 'Inquirer' el qualificatiu de "la dona més sexy del món de 2015".

La britànica de 28 anys relleva en el nomenament a l'espanyola Penélope Cruz, considerada la més sexy el passat 2014. Clarke mostra orgullosa el seu sex symbol a la portada de 'Inquirer', en la qual es despulla tant per dins com fora. L'actriu compte les seves difícils començaments en el món de la interpretació , al qual li va costar accedir i per al qual va haver de treballar de cambrera o recepcionista.

Com va ser la seva selecció per a 'Joc de Trons'? 'Khaleesi' explicava que tot va ser un "cop de sort". " Tenia dos escenes que no em deien res i no gaire temps per llegir els llibres . Així que vaig fer tot el que qualsevol bon actor fa i Wikipedia va fer la resta" , assegura l'actriu. Sort que van acabar seleccionant …