sábado, 19 septiembre 2020 18:14

Interviú volia despullar Lydia Lozano per una milionària oferta

Són molts els col·laboradors de 'Sálvame' que han protagonitzat una portada de la revista Interviú . Belén Esteban, Karmele Marchante o Terelu Campos són només algunes de les cares que van dir 'sí' a posar despullats a canvi d'una suculenta oferta. No obstant això, hi ha altres tertulians als que ni 15 milions de les antigues pessetes (90.000 euros) van aconseguir convèncer-los.

Lydia Lozano és la col·laboradora del programa de Telecinco que no va sucumbir a la milionària oferta per posar despullada a la portada de la popular revista. Així almenys ho assegurava aquest dilluns al plató de 'Sálvame', on va narrar que el suculent taló va fer que es ho pensés almenys durant 24 hores. Això sí, transcorregut aquest raonable temps per establir pros i contres, Lydia va optar finalment per declinar la proposta en no veure capaç de posar així davant de les càmeres.

Malgrat aquesta negativa per resposta, la periodista va assegurar que aquesta primera temptativa < strong> no ha estat l'única que ha rebut en els últims anys. De fet, Lydia va reconèixer que li han arribat diverses ofertes, encara que en qualsevol cas ja se situaven molt lluny d'aquests temptadors 15 milions de pessetes.

No és estrany que la revista Interviú posés els seus ulls en Lydia Lozano, ja que la resta de portades protagonitzades per altres col·laboradors del programa van ser tot un èxit de vendes.