Quantcast

La indignant resposta d'un infermer a una nena després de ser colpejada al col·legi

Merrit Smith, una mare nord-americana que va haver de portar la seva filla a l'hospital després que la peguessin a l'escola, no podria donar crèdit al que li va dir un infermer la petita.

La nena, que tot just té 4 anys, havia rebut un cop de puny per part d'un company de col·legi. El cop va ser tan fort que l'ull de la nena va quedar malmès i morat. A més, va necessitar que li suturasen una de les ferides.

Salta a la vista que la situació no estava per fer bromes, però l'infermer que va atendre la petita sembla que no va poder evitar fer un comentari d'allò més desafortunat , segons recull el diari Mirror.

"Aposto a que li agrades" , va dir a la petita Joni sobre el company que li havia propinat el cop de puny que li havia enviat directa a l'hospital.

La mare, que estava omplint les dades necessàries perquè fos atesa, ho va escoltar i ara ha escrit una carta de queixa cap a l'hospital. En ella deixa clar que "colpejant no és com es demostra afecte. Fins i tot la meva filla de 4 anys ho sap. Així no és com es agrada a ningú".

Comentarios de Facebook