Quantcast

La carta viral d'un enginyer explicant per què noies i nois no són iguals

Jared Mauldin, 1 estudiant d'últim curs d'Enginyeria Mecànica a la Universitat d'Eastern Washington s'ha fet famós a internet amb un escrit que, en principi li dedicava a les seves companyes de classe, però que ha acabat convertint-se en el últim viral a tot el món.

Ni tan sols ell mateix s'imaginava l'èxit que tindrien les seves paraules, encara que creu que es deu a que pràcticament ningú s'atreveix a denunciar el que passa . I és que, amb la carta pretén denunciar l'enorme discriminació que pateixen les dones en les carreres tècniques i de ciències.

Aquesta és la carta íntegra, que està causant furor a la xarxa:

" A les dones en les meves classes d'Enginyeria :

Tot i que sempre és la meva intenció tractar-vos com a iguals en les nostres interaccions, permeteu-desviar per dir que en realitat vosaltres i jo, no som iguals.

Sí, estem en el mateix programa educatiu i molt possiblement aneu a obtenir les mateixes qualificacions que jo, però ¿ens fa això iguals?
No, per exemple, jo no he crescut en món que em desanimava a dedicar-me a les ciències pures.

No he viscut en una societat que em deia que no em s'embrutés o que em deia 'manaire' quan exhibia les meves habilitats per al lideratge.
A l'escola primària mai vaig tenir por de ser rebutjat pels meus companys a causa als meus interessos.

No vaig ser bombardejat amb imatges i eslògans dient-me que el meu veritable valor estava en el meu aparença i que hauria abstenir-me de certes activitats perquè podria ser considerada massa masculina. < / p>

No era ignorat per professors que assumien que el motiu que no entengués un concepte matemàtic o científic complicat es trobava, al cap ia la fi, en el meu gènere. < / em>

No he tingut cap dificultat amb la mentalitat d'un club de nois i no hauré d'enfrontar-me a l'escrutini o les observacions afegides de ser la "discriminació positiva". < / p>

Quan tingui èxit tots assumiran que és perquè m'ho mereixo.

Per tant, vosaltres i jo no podem ser iguals. Heu estat capaços d'aconseguir en aquest camp molt més que el que jo vagi a afrontar mai.

Atentament,

Jared Mauldin, Estudiant d'últim curs d'Enginyeria Mecànica "

Comentarios de Facebook