Quantcast

Jim Carrey dóna l'últim adéu a la seva exnòvia, Cathriona White

Jim Carrey ha estat aquesta tarda a Irlanda per donar el últim adéu a la seva exnòvia, Cathriona White . El funeral ha tingut lloc a Cappawhite, la localitat natal de la jove, que es va suïcidar la setmana passada.

L'actor nord-americà, de 53 anys, ha acudit al funeral acompanyat de la seva filla Jane . A més, en tot moment ha estat a prop de la família de Cathriona White, per donar-los el seu suport.

El funeral de l'ex núvia de Carrey s'ha celebrat a la capella de Nostra Senyora de Fàtima. A l'acabar la cerimònia, el mateix actor ha estat un dels encarregats de portar a coll el taüt en el qual descansa el cos de White.

Durant el trajecte que separa la capella del cementiri local (uns 500 metres) hem vist un Jim Carrey bastant afectat. Finalment, Cathriona ha estat enterrada al costat del seu pare Pat.

Cathriona White, de 30 anys, va ser trobada sense vida el passat 28 de setembre a Los Angeles, juntament amb una nota de suïcidi i unes pastilles que podrien pertànyer a Carrey. Tots dos havien iniciat una relació en 2012, que va acabar un any més tard i que havien reprès aquest 2015 de nou. La parella havia tornat a trencar tot just uns dies abans de la mort de White.

Comentarios de Facebook