Compartir

La febre del ioga ha arribat a una nova dimensió. I és que els seus seguidors, amants de la sensació tant física com espiritual que els reporta l'exercici, no dubten a llançar-se a practicar-lo en qualsevol moment i lloc. Prova d'això és el que va succeir el passat 21 de desembre al metro de la ciutat de Washington quan una dona, embriagada potser per l'esperit nadalenc, va decidir saltar a les vies per realitzar diferents postures d'aquesta disciplina oriental. La curiosa i perillosa escena va ser captada per les càmeres de seguretat i el vídeo va ser emetre setmanes després per les principals cadenes locals, però la detenció no s'ha produït fins a aquesta setmana.

En aquesta gravació es pot observar com a l'estació buida de West Falls Church la jove acompanyada per un home i vestida amb roba esportiva decideix desprendre de l'abric i baixar als rails. Despreocupada i sense cap signe de pressa o aclaparament, la dona comença a practicar diferents posicions mentre el seu company es dedica a treure-li instantànies. Les relaxació i la seguretat en si mateixa la porten fins i tot a sostenir cap per avall amb els braços recolzats a terra al costat d'un rail electrificat, posant en perill la seva vida a les nombroses caigudes que pateix.

Les fotografies realitzades pel seu company van ser publicades setmanes després en instagram per la pròpia jove, detall essencial que va ajudar a la policia a identificar-la com Holly Bentley i posteriorment detenir-la. La jove de Virgínia és una gran seguidora del ioga tenint publicats en el perfil de la xarxa social centenars d'instantànies realitzant postures al costat de monuments històrics com el de Washington o les piràmides de Chichén Itzá a Mèxic.