miércoles, 23 septiembre 2020 5:45

Expulsen a un obès d'un hospital per demanar una pizza

Steven Assanti pateix des de fa anys obesitat mòrbida. Els seus 362,7 quilos van ser motiu suficient perquè fos ingressat a l'Hospital de Rhode Island (Estats Units) per realitzar un pla agressiu de dieta que l'ajudés a baixar pes de forma immediata.

Durant els primers mesos, Assanti, de 32 anys, va aconseguir baixar més de nou quilos . No obstant això, en una inspecció rutinària a l'endocrí de l'hospital va cometre un error que va acabar de mala manera amb el tractament que li estaven donant a l'hospital.

Què fer? Demanar una pizza. Li va entrar gola . Com va explicar aquesta situació? " És una addicció i són conscient d'això però l'hospital m'ha expulsat per la meva actitud i m'ha dit que no vol saber res més de la meva tractament" , assegurava el ciutadà nord-americà al 'Daily Mail'.

La família es troba ara en una tessitura complicada, ja que no pot acollir al seu fill a casa per les reduïdes dimensions de l'habitatge. Com a solució momentània (per bogeria que sembli), Steven Veilette, pare del jove, ha decidit instal·lar al seu fill a la part posterior del seu cotxe . Com si fos una autèntica sardina!

En els pròxims dies, Assanti espera trobar l'ajuda d'algun hospital pròxim però de moment els centres disponibles no li permeten romandre a la nit. Quina història!