Quantcast

Els millors llocs per lligar que estan plens de solters

Trencar la rutina que acabes de s'inaugura amb l'arribada de la tardor i les obligacions pot ser més senzill del que penses. I alhora conèixer gent nova i interessant. I si a més, trobes algunes relacions amb les que gaudir de la vida? Segons l'últim estudi realitzat per TNS per Meetic, gairebé 9 de cada 10 solters espanyols consideren que fer alguna activitat social com anar al gimnàs o classes de ball són una gran oportunitat per a conèixer gent nova i trobar parella.

És més, per al 86% dels solters espanyols enquestats aquestes activitats són molt significatives a l'hora de conèixer gent amb les mateixes aficions i gustos. Ara bé, a l'hora de compartir temps i hobbies amb una parella hi ha diferències entre homes i dones. Elles prefereixen tenir diferents hobbies a les de la seva parella per així poder provar coses noves. Mentre que els homes per seva banda prefereixen compartir el temps amb la seva parella practicant el mateix hobby.

El top 5 de les activitats preferides dels solters espanyols: < p> Classes de ball (42%), gimnàs (40%), esports en equip (30%), classes de cuina (26%) i classes de teatre (20%), són les activitats d'oci i temps lliure més valorades opr lso solters de casa nostra.

La teoria és molt fàcil, però la pràctica, de vegades i al més pintat, se li pot ennuegar. Com iniciar l'acostament? Per a gustos, els colors, 5 de cada 10 solters 'culturetes' que visiten exhibicions o museus consideren un bon moviment quan l'altra persona els convida a conèixer una exhibició nova. Per als ballarins, les classes de ball de saló amb una altra oportunitat de lligar: El 40% dels solters bailarinesconsideran atractiu quan, encara que l'altra persona estigui ballant amb un altre / a, no parin de mirar-los .

En cas d'estar en una classe de cocteleria, els solters espanyols (un 66%) es sentirien atrets per algú que destaqui preparant el seu còctel preferit. ¿I al gimnàs? El truc més seductor entre els solters és quan una persona et dóna un consell per millorar l'exercici en qüestió (39%)

Finalment, un clàssic. El moviment millor conegut per tots, és quan et conviden a un sopar i coneixes a algú amb qui et marxes en acabar per conèixer-vos millor.

Comentarios de Facebook