martes, 11 agosto 2020 23:34

Facebook censura les fotos d'un nadó mort en el mur dels seus pares

La poderosa xarxa social ha demanat al matrimoni format per Rosalyn i Paul Racca que retirin les fotos que van pujar del seu fill nascut mort amb tan sols 21 setmanes. Asseguren que no volien ofendre ningú però els han respost que les imatges han estat denunciades per ser " contingut inadequat" .

En record i homenatge al fill que no va arribar a néixer amb vida, Rosalyn va retratar en un primer moment els seus petits peus en blanc i negre i els va compartir amb amics i coneguts. Ho va fer advertint del seu contingut, per si algú no volia veure el nadó mort. Però aviat va ampliar aquesta galeria amb més instantànies. Assegura Rosalyn que res més lluny de la seva intenció que ofendre a ningú, comoinforma CNN en espanyol.

Però pel que fa les fotos ha estat vistes en el seu mur de Facebook algú les ha qualificat com o "contingut inapropiat" i "gràficament violentes" de manera que la xarxa social els ha demanat que les esborri o les etiqueti com privades evitant que puguin ser vistes per la resta d'amics i familiars. Si no solucionés l'assumpte, Facebook podria desactivar el seu compte personal a la xarxa social.

Artículos similares