domingo, 9 agosto 2020 10:26

Els Pallars, 21 de setembre 2017: AL TEU GUST SEGUEIX COL·LABORANT AMB L'ESCOLA DE PASTORS

Un any més el programa Al teu gust, aliments del Pallars, segueix col·laborant amb l’Escola de Pastors de Catalunya. En el taller que s’ha realitzat aquesta setmana, els alumnes han après a especejar carn de corder i pollastre.

Per a la formació d’aquesta setmana s’ha comptat amb la col·laboració d’algun productor adherit al programa, com és el cas del carnisser Josep Bastús, que ha ensenyat les pautes de tall a l’hora d’especejar carns, concretament la de corder i pollastre.

Entre els alumnes del centre, n’hi ha algun que té intenció de dedicar-se al sector carni.

Al llarg de la setmana, els alumnes també han treballat la transformació de productes làctics, a més de realitzar un taller per treure el màxim rendiment dels productes a través de la cuina.

La col·laboració pretén donar valor afegit a la transformació del producte, a més de donar visibilitat als productors i eines als estudiants.

Artículos similares