Quantcast

Els Pallars, 9 de maig 2017: L'AJUNTAMENT DE TREMP DISSOLDRÀ L'ADF

Des de l’equip de Govern de l’Ajuntament de Tremp s’ha informat en l’últim ple, la voluntat per dissoldre l’Agrupació de Defensa Forestal per falta de finançament i recursos per desenvolupar les tasques correctament. Des de l’oposició es creu que hi ha altres alternatives, ja que en el cas que en un futur es pugui optar a subvencions, sense l’agrupació és perdrien.

En el ple també s’ha informat sobre el nou administrador que assumirà la gestió del camp de treball Reading life in the rocks. A partir d’aquesta edició, per donar més sortida i cobertura al camp de treball el Projecte Geoparc s’encarregarà de la gestió, amb l’objectiu de treballar al llarg de tota la comarca i donar més rellevància i valor afegit al camp.

En els informes, precs i preguntes s’ha debatut la notícia esmentada en alguns mitjans de comunicació on la Consellera de Treball, Afers Socials i Família, Dolors Bassa, informava sobre la creació d’un Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) a Tremp, que comptarà amb 9 educadors socials i 1 coordinador/ra.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP – VÍCTOR ORRIT, CAP OPOSICIÓ

Comentarios de Facebook