Compartir

L’Ecomuseu de les Valls d’Àneu tanca l’any amb un augment del 6,1% en relació al 2015. Un total de 28.843 persones han visitat o participat en les activitats organitzades per l’Ecomuseu. De les quals, 8.739 han participat en les diverses activitats i tallers de l’Ecomuseu i les 20.104 restants han visitat l’exposició permanent de Casa Gassia, les exposicions temporals i les diferents radials.

Des de l’Ecomuseu s’ha apreciat un augment dels fluxos de turistes els mesos d’estiu i tardor, i temporades més fluixes com els mesos de gener, febrer i març.

La consolidació d’algunes de les activitats experiencials gestionades per la institució per donar a conèixer el patrimoni de les valls, han ajudat de forma positiva a reforçar l’augment de visites. Les activitats estan pensades per implicar a l’usuari directament amb l’entorn.

Les activitats amb més acceptació han estat el joc de Dames, el Desperta Holmes i la Pastorada on s’anima la participació per explicar i entendre el patrimoni cultural i tangible de les valls.

Parlen al vídeo: JORDI ABELLA, DIRECTOR ECOMUSEU