Compartir

Després de la nevada de dilluns, que ha deixat més de 30 centímetres de neu a Puigcerdà, aquest dimarts s’acceleraven les tasques de retirada de la neu als carrers i places de la capital ceretana. L’ajuntament de Puigcerdà utilitzava aquest matí camions de gran tonatge i màquines excavadores per netejar els carrers abans que les glaçades dificultin encara més els treballs.

L’alcalde ha explicat que aquest dilluns es van tirar 54 quilos de potassa i prop de 50 més aquest dimarts. Piñeira ha destacat que 'es prioritzen els serveis essencials, els accessos a les escoles, centres sanitaris o als dipòsits de gas per tal de garantir el servei'.

Recordem que el Consell Comarcal de Cerdanya i l’ajuntament de Puigcerdà han decidit suspendre les classes aquest dimarts a tots els centres educatius del municipi, una mesura que també han pres les escoles de Llívia, Bolvir i Ger. Des del consistori han explicat que la decisió s’ha pres per estalviar els desplaçaments dels alumnes, uns 1500, sobretot dels que venen d’altres municipis.

Davant la previsió de fred, sis sota zero marcaven els termòmetres de Puigcerdà a quarts d’onze del matí, Protecció Civil ha activitat els seus voluntaris per tal de prestar serveis a persones grans que viuen soles i no es poden moure de casa.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ