sábado, 15 agosto 2020 16:28

Els Pallars, 10 de gener 2017: QUIN TIPUS DE GESTIÓ NECESSITA EL PARC NACIONAL'

Aquest dimarts a l’Oficina de Turisme de Sort, la Federació d’Hostaleria de Lleida ha organitzat una reunió amb diverses personalitats polítiques i representants de col·lectius de la zona per tractar quin tipus de gestió s’ha d’emprar per millorar la comunicació i organització del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Segons el president de la federació, viure en un territori on hi ha nomenat l’únic part nacional de Catalunya ha de ser un reclam turístic natural en què tots els comerços i empreses de la zona han de participar activament per a impulsar-lo.

Amb els canvis tecnològics que s’ha experimentat en els últims anys, s’han modificat els hàbits socials i laborals. Des de la federació es proposa al parc readaptar la seva filosofia a aquests canvis sense vulnerar les polítiques de conservació; i treballar conjuntament amb el territori per formar un motor econòmic més potent.

Tot i ser una reunió informativa, la federació està molt sorpresa amb la gran repercussió que ha generat i la predisposició que han mostrat els diferents organismes i personalitats de la zona.

Parlen al vídeo: JOSEP CASTELLARNA, PRESIDENT FEDERACIÓ HOSTALERIA LLEIDA