Compartir

A la Biblioteca Pública Maria Barbal s’ha organitzat una classe de Tai Chi – Chi Kung oberta a tothom amb l’objectiu d’intercanviar lectures entre els assistents i mostrar de més a prop aquest art marcial pacífic. Des del grup de Tai Chi ' Chi Kung va sorgir la idea de dur a terme una classe gratuïta de Tai Chi amb intercanvi de llibres. Des de la regidoria d’esport es va contactar amb la Biblioteca per poder fer l’activitat envoltats de llibres.

El Tai Chi és un art marcial provinent de Xina, on es treballa la relaxació, la respiració i la concentració per aprendre a connectar a la persona física i espiritualment. Tot i ser considerada un art marcial, ha perdut l’aspecte de lluita i s’utilitza per millorar la salut física i mental.

Segons l’Eugènia, el silenci que es crea durant la pràctica del Tai Chi és molt semblant al silenci de les biblioteques, ja que cada persona es troba en un moment de meditació o reflexió. Per tant, escollir la biblioteca com a espai per dur a terme aquesta mostra de Tai Chi és totalment comprensible.

Parlen al vídeo: EUGÈNIA RAMADA, MONITORA TAI CHI ' CHI KUNG