Compartir

A Tuixent, l’aventura del sake és una oportunitat per promocionar turísticament un territori tradicionalment ramader però ja habituat als visitants amants dels esports de muntanya i la tranquil·litat.

No fa ni un any que van sortir a la llum les primeres ampolles de sake alturgellenc. Ara, aquestes ampolles es poden trobar als restaurants més prestigiosos del món.
Ja són uns quants els japonesos que s’ha apropat A Tuixent per conèixer l’aigua pirinenca que és tan bona per al sake, alguns experts afegeixen, que també és molt important l’entorn del lloc on es fabrica, i en el cas de la fàbrica “Seda Líquida”, l’indret no podia ser millor.

La fàbrica elaboradora de Sake comença a atraure un tipus de turista que mai ha vingut a aquest poble per veure on es troba el bressol de l’apreciat sake que elabora Antoni Campins.

El suggeriment per aquestes festes és tastar el Sake Núvol: després de dinar ajuda a pair, i a més es pot prendre calent.

Parlen al vídeo: ANTONI CAMPINS, PROPIETARI DE 'Seda Líquida'