Compartir

Puigcerdà ha donat aquest dissabte el tret de sortida a la campanya de Nadal, amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc. Passades les set del vespre i després de prémer un polsador situat als peus del campanar, s’han encès totes les llums dels carrers principals, del passeig 10 d’abril i de les places Santa Maria i Herois. Enguany l’humorista Peyu ha estat l’encarregat de conduir l’acte, que també ha comptat amb un espectacle de ball, una cercavila musical i la participació de la colla gegantera de Puigcerdà. Des de fa sis anys, l’ajuntament organitza un cap de setmana d’activitats per donar la benvinguda al Nadal, una de les èpoques més importants per al comerç i la restauració local.

Aquestes festes, el color que predomina és el blanc, que substitueix el rosa i el verd de l’any passat. A més, s’han tornat a col·locar els arbres il·luminats a la plaça Santa Maria.

La Festa de l’encesa de llums també ha comptat amb una mostra de productes artesans, que ha tingut molt bona acollida. Les activitats de caire nadalenc a la capital ceretana s’allargaran fins després de Reis.

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA COMERÇ AJUNTAMENT PUIGCERDÀ