Compartir

El Tren Blanc tornarà a iniciar el seu servei a partir del pròxim dimarts 6 de desembre. Renfe posarà en servei aquest tren especial de la línia R3 de l’Hospitalet de Llobregat a Puigcerdà passant per Vic. El comboi circularà els caps de setmana i festius i estarà en funcionament fins el 17 d’abril.

L’objectiu del Tren Blanc és facilitar l’accessibilitat dels viatgers a les pistes d’esquí durant els caps de setmana i festius, i també millorar la comunicació entre Barcelona i la capital ceretana. El tren sortirà els dissabtes, diumenges i festius des de Barcelona-Plaça de Catalunya a les 6.13h i arribarà a La Molina a les 08.35 i a Puigcerdà a les 8.53 h.  La tornada serà a les 17.32 h de Puigcerdà, passarà per La Molina a les 17.57 h i arribarà a Plaça Catalunya a les 20.29 h.

Aquest tren especial, efectuarà parada també a L’Hospitalet de Llobregat, Granollers-Canovelles, Vic, Ripoll i Ribes de Freser. En aquesta estació, els viatgers també disposen d’enllaç amb el Cremallera per pujar a la Vall de Núria.