Compartir

Les trucades s’han intensificat aquests dies a molts hotels i càmpings de Cerdanya. Són molts els que han decidit aprofitar el pont de la Puríssima per passar uns dies al Pirineu, unes dates que marquen el tret de sortida a la temporada d’hivern. Tot i que encara no disposen de xifres, els hotelers de la vall auguren un molt bon nivell d’ocupació durant aquests dies, sobretot durant el segon cap de setmana, és a dir, del 8 a l’11 de desembre.

Les darreres nevades han permès a les estacions d’esquí iniciar la temporada a finals de novembre. Això ha fet augmentar el nombre de reserves d’última hora.

La majoria de visitants que passaran aquests dies de festa a Cerdanya són famílies catalanes i parelles joves, que busquen practicar activitats relacionades amb la neu, ja sigui l’esquí o les excursions amb raquetes.

Un cop passat el Pont de la Puríssima, el sector hoteler de la vall espera aconseguir un bon nivell d'ocupació també durant les vacances de Nadal, tot i que enguany Cap d’Any, quan es registren més reserves, cau en dissabte.

Parlen al vídeo: XAVI GUIU, CAP RESERVES CERDANYA RESORT