Compartir

La programació nadalenca s’iniciarà a la Seu d’Urgell dissabte vinent, 3 de desembre, i s’anirà celebrant fins al 6 de gener de 2017.
La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament urgellenc, Mireia Font, juntament amb el tècnic de Cultura, Albert Galindo, han presentat aquest dilluns la programació nadalenca de la Seu d’Urgell que porta per nom d’El Món Màgic de les Muntanyes aplega prop de 60 activitats adreçades a petits i grans.

Dissabte 3 de desembre, inici d’El Món Màgic de les Muntanyes, tindrà lloc l’acte de l’encesa de llums de Nadal que ornamenten els carrers i places de la Seu d’Urgell, pel mateix vespre està programada una animació a càrrec del Grup de Diables de l’Alt Urgell i els minairons a la plaça dels Oms, on a més es projectarà un mapping a la façana de la Catedral de Santa Maria d’Urgell, i tot seguit el castell de Focs.

A la mateixa tarda de l’encesa de llums s’iniciarà una nova edició de la Shopping Night amb la participació dels comerços de la Seu d’Urgell.
Per la seva part, el parc de nadal infantil se seguirà celebrant al poliesportiu municipal del 27 al 30 de desembre.
El programa de festes s’està repartint per totes les bústies de la ciutat.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT D’ALCALDE DE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT – ALBERT GALINDO, TÈCNIC DE CULTURA