Compartir

L’ajuntament de Puigcerdà i la Generalitat han acordat traslladar la seu del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) a l’edifici del Centre d’Acollida Turística (CAT) que, des de fa uns mesos, està tancat. Fins ara el DARP estava situat als baixos d’un edifici del carrer de la Perxa de Puigcerdà, un local que no satisfeia les necessitats d’unes dependències públiques.

Amb el trasllat, que s’efectuarà durant el 2017, el departament disposarà d’un espai nou, adaptat a qualsevol persona i amb un ampli entorn per aparcar els vehicles. D’aquesta manera es donarà un millor servei al sector ramader de la comarca, que encara té un paper destacat en l’economia de la vall.

L'ajuntament de Puigcerdà va tancar el CAT després que la Generalitat decidís finalitzar els convenis amb els municipis que tenien aquest tipus d’equipaments, argumentant que no eren viables econòmicament. A més, l’equip de govern local veia innecessari mantenir tres oficines de turisme al municipi. Amb aquest acord, el consistori aconsegueix donar un ús públic a l’edifici del CAT, el cost del qual assumirà el departament d’Agricultura.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ