Compartir

El president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, ha assistit aquest dissabte a la presentació de la temporada de La Molina, que després de celebrar-se els darrers anys a Barcelona, aquesta vegada ha tingut lloc a Queixans (Fontanals de Cerdanya). Entre les novetats de la temporada, Ticó ha destacat les noves tarifes que l’estació oferirà als seus clients, com ara la rebaixa del forfet de dia o l’ampliació de la franja d'edat dels forfets júnior. Això permetrà a La Molina competir amb les estacions del sud de França.

El president de Ferrocarrils creu que el domini Alp 2500, que el formen les estacions de La Molina i Masella i ofereix 140 quilòmetres esquiables, també atraurà clients que acostumen a esquiar a les estacions andorranes.

Ticó ha augurat una bona temporada de neu i ha confirmat la intenció d’obrir aquest dissabte 26 de novembre, sempre i quan les condicions meteorològiques dels propers dies permetin tenir les pistes a punt.

A l’acte de presentació de la temporada hi han assistit representants polítics de la comarca, esportistes, diverses personalitats i molts veïns.

Parlen al vídeo: ENRIC TICÓ, PRESIDENT FGC