domingo, 27 septiembre 2020 8:20

Els Pallars, 18 de novembre 2016: JORNADA DE VINS A L'INSTITUT CARTOGRÀFIC DE TREMP

Durant tot el matí del divendres, a l’Institut Geològic i Cartogràfic de Tremp s’han celebrat una 4a edició de la Jornada de 'Vins d’alçada cultius de nivell' organitzada pel programa 'Al Teu Gust'.

La jornada s’ha iniciat amb la ponència de la consultora Alícia Estrada on ha donat una visió global de la situació actual del vi català, marcat per una dependència d’un mercat exterior cada cop més competitiu, forçats a buscar noves tendències i perfils de consumidors.

Amb un mercat cada cop més competitiu, les petites bodegues han de reinventar-se per poder subsistir.
En una zona tant característica com el Pallars, una alternativa per a les petites bodegues és unir-se amb l’objectiu de competir amb les bodegues externes i no entre elles.

Des del món de la restauració és puntualitza la importància de tenir una figura que conegui els vins per a poder connectar la història de les bodegues amb el client per a què en gaudeixi molt més.

Amb un futur insert, la jornada ha estat un espai d’anàlisi i reflexió per a dissenyar una estratègia per millorar el posicionament de les bodegues pallareses. La jornada ha conclòs amb una visita en algunes de les bodegues adherides al programa 'Al Teu Gust'.

Parlen al vídeo: ALÍCIA ESTRADA, CONSULTORA ENOTURISME I VINS – MARGALIDA RIPOLL, DIRECTORA VADEVI.CAT – DAVID SEIJAS, SOMMELIER