domingo, 20 septiembre 2020 7:38

La Cerdanya, 15 de novembre 2016: PRODUCTORS I AGENTS TURÍSTICS ES TROBEN A BELLVER

El Parc Natural del Cadí Moixeró ha organitzat aquest dilluns una jornada tècnica entre productors i artesans locals i agents turístics del parc, amb l’objectiu d’establir vincles i fomentar acords comercials, així com sensibilitzar la restauració i el comerç sobre el valor afegit que suposa oferir productes agroalimentaris de proximitat. La jornada s’ha adreçat a productors, establiments de restauració, empreses de càtering o qualsevol altre establiment interessat en el producte local que s'elabora al Parc Natural.

Aquesta jornada forma part d'una sèrie d'accions que els responsables del parc van endegar el 2013 per promocionar els productes locals de l’àmbit del Parc Natural. Un dels resultats d’aquest treball va ser l’edició d’un pòster i un fulletó que el 2015 es va reeditar, incorporant fins a 60 productors de Cerdanya, Alt Urgell i Berguedà, que elaboren embotits, carn ecològica, conserves, gelats o mel, entre d’altres. També es va editar el Catàleg d’experiències de descoberta d’aquest tipus de productes que inclou cinc propostes a Cerdanya.

L’objectiu del parc és afavorir la comercialització dels productes locals per tal de crear llocs de treball i fixar, així, la població d’aquestes comarques.

Parlen al vídeo: JORDI GARCIA PETIT, DIRECTOR PARC NATURAL CADÍ-MOIXERÓ