Compartir

Aquest divendres ha començat una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de l'Alt Urgell, que agrupen a 12 establiments de la comarca i que té com a objectiu la promoció dels productes locals i de temporada.
Enguany, aquesta activitat es complementa amb les jornades professionals enogastronòmiques de Gastropirineus que engeguen aquest diumenge al vespre amb el 'Sopar de les Estrelles'

Aquesta iniciativa, impulsada per l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell, reivindica l'autenticitat de la cuina pirinenca i dels productes de l'entorn, i temporada. L'acció remarca, alhora, la importància de la matèria prima del petit productor.

Les jornades s'allargaran fins a l’11 de desembre, amb menús específics per potenciar el territori a través de la seva gastronomia.

En les jornades gastronòmiques de l'Alt Urgell hi participen restaurants de la Seu, Calvinyà, Aravell, Anserall, el Pont de Bar, Adrall i Arsèguel

Parlen al vídeo: MIQUEL ÀNGEL SÁNCHEZ, PRESIDENT ASSOCIACIÓ HOSTELERIA ALT URGELL – JOSEP MARIA TROGUET, CAL SERNI DE CALVINYÀ – ANTONIA PAREJO, CAP DE SALA ARBELETXE