viernes, 25 septiembre 2020 18:45

Els Pallars, 9 de novembre 2016: REINAUGURACIÓ DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA DE LA POBLA

A la Pobla de Segur s’ha reinaugurat la Biblioteca Municipal després d’una reforma integral, i una renovació i informatització del fons.

Aquesta remodelació ha estat possible gràcies a la inscripció de la biblioteca al Servei de Lectura Pública de Catalunya, que mitjançant un ajut de 30.000 ' ha renovat el fons que fins ara s’havia quedat obsolet.

La biblioteca ha reobert amb un total de 6.000 documents formats per obres literàries, DVD’s i revistes, a més disposar d’àrea d’informàtica, àrea de diaris i revistes, àrea infantil i sala polivalent.

Gràcies a la informatització del fons i la inclusió al Servei de Lectura, la biblioteca podrà prestar llibres de qualsevol altre fons del servei, a més a més del préstec de e-books gràcies al servei 'e-biblio'.

L’horari d’obertura al públic és de 21 hores setmanals, els matis de dimecres i divendres de 9:30 hores a 14:00 hores, i les tardes de dilluns, dimarts i dijous de les 16:30 hores a les 20:30 hores.

Parlen al vídeo: NATI MONCASÍ, CAP CENTRAL BIBLIOTEQUES LLEIDA – JOSEP BORRELL, DIRECTOR SERVEI TERRITORIAL CULTURA LLEIDA PIRINEU I ARAN