domingo, 9 agosto 2020 16:34

La Cerdanya, 9 de novembre 2016: GUILS FONTANERA OFERIRÀ UN CIRCUIT PER A 'FAT BIKES'

L’estació de Guils Fontanera es convertirà en la primera estació d’esquí nòrdic de Catalunya que disposarà d’un circuit per a bicicletes de neu, més conegudes amb el nom de ‘Fat Bikes’. Es tracta d'unes bicicletes que tenen unes rodes grans i amples per guanyar estabilitat i no enfonsar-se sobre terrenys nevats. Aquesta modalitat fa anys que es practica a països com el Canadà o Alaska i en els darrers anys ha anat guanyat adeptes. De fet, des de fa dos anys, l’estació de Guils acull una trobada d’aficionats a aquest tipus de bicicletes. És per això que els seus responsables creuen que aquesta nova oferta atraurà nous clients.

L’estació ja té senyalitzat un circuit dins el bosc de 2,5 quilòmetres i 1,5 metres d’ample, amb sortida i arribada a tocar de les oficines.

Per altra banda, Guils Fontanera tindrà enguany nous serveis, com ara una terrassa de 50 metres quadrats, una taula de senyalització al mirador de Fontanera i un nou plànol de pistes.

Fa dies que els responsables de l’estació municipal treballen per poder iniciar la temporada d’esquí tant bon punt hi hagi un bon gruix de neu.

La temporada passada, Guils Fontanera va obrir 32 dies, gairebé la meitat que la temporada 2014-2015.

Parlen al vídeo: JOSEP MARTÍNEZ, DIRECTOR GUILS FONTANERA

Artículos similares