Compartir

Aquest divendres ha tingut lloc al Palau Episcopal la presentació de Cartes Credencials de vuit Ambaixadors que s'han presentat davant el copríncep Joan-Enric Vives, i el Ministre d’Afers Exteriors del Govern d’Andorra, Gilbert Saboya.
Es tracta de l'Ambaixador d'Israel, l'Ambaixadora de Polònia, l'Ambaixadora de Lituània, l'Ambaixador d'Azerbaidjan, l'Ambaixador de Grècia, l'Ambaixador de Canadà, l'Ambaixador de Romania, i l'Ambaixador d'Argentina.
El mateix divendres a la tarda, el Copríncep Episcopal, Mons. Joan-Enric Vives, ha ofert una Recepció al Cos Diplomàtic acreditat davant del Principat d’Andorra.
Després de l’arribada de les autoritats andorranes convidades i dels Ambaixadors assistents, l’acte s’ha iniciat amb el parlament de l’Arquebisbe Mons. Renzo Fratini, Nunci Apostòlic a Espanya i Andorra, degà del Cos Diplomàtic acreditat, adreçat al Copríncep en nom dels Ambaixadors.
Després, el Copríncep Episcopal ha fet el seu parlament al Cos Diplomàtic. En acabar, Mons. Joan-Enric Vives ha saludat personalment a tots els Ambaixadors assistents.