Quantcast

Els Pallars, 3 de novembre 2016: SORT ES PREPARA PER POSAR EN MARXA LA FIRA DE TARDOR

La capital del Pallars Sobirà ha començat els preparatius de la nova edició de la Fira de Tardor de Sort, un esdeveniment molt esperat al poble.
Aquesta, originàriament era una fira ramadera centrada en el bestiari oví. Actualment és multisectorial organitzada amb tres grans eixos: econòmic (potenciar el comerç dels diferents sectors de la fira), cultural (donar una varietat d’espectacles i tallers per a tots els públics) i ramader (per rememorar l’origen animal de la fira).

Entre la gran varietat d’activitats que es podrà veure, les més destacades són: la XII mostra d’ovella xisqueta, el II concurs d’ovella xiqueta, el 7è concurs de Ratafia del Pallars, II mostra de Cerveses Artesanes, la Fira de Productes Km0. També es podrà gaudir de música en viu, degustacions, exposicions i balls tradicionals.

La novetat d’enguany és la presentació de la Expo Pallars, un recinte on empreses, comerços i entitats presenten els seus productes i servei durant una hora, amb l’objectiu de donar a conèixer l’activitat de la comarca per a potenciar el seu consum.

La Fira de Tardor s’iniciarà el dissabte vinent dia 05 de novembre amb un l’espectacle infantil 'Duet set de so' i finalitzarà el diumenge dia 06 amb un tast guiat de cerveses artesanes, degustacions de plat cuinat amb ovella xisqueta i música en viu.

Parlen al vídeo: PERE BÁSCONES, REGIDOR CULTURA SORT

Comentarios de Facebook