viernes, 25 septiembre 2020 19:47

Els Pallars, 27 d'octubre 2016: RECULL DE LLIBRES ADAPTATS A LA BIBLIOTECA DE TREMP

Des del servei de Biblioteques de Catalunya, amb la col·laboració de bibliotecaris i professionals relacionats amb discapacitats, s’ha creat el catàleg 'El calaix de la diversitat' per facilitar llibres adaptats a infants i joves amb discapacitats.

La Biblioteca Pública Maria Barbal s’ha sumat a aquest projecte recopilant part del material de catàleg i exposant-lo amb l’objectiu d’incentivar i donar a conèixer aquests recursos que sovint no es tenen en compte.

Un projecte que treballa l’inclusisme de les biblioteques des de l’accessibilitat i la qualitat de recursos de la que disposa.

En la mostra es pot trobar tot tipus de llibres adaptats a diferents capacitats lectores i de comprensió (llenguatge dels signes, pictogràfics, audiollibres) adreçats a infants amb sordera o autisme.
Per una altra banda una part dels recursos de l’exposició són llibres on els protagonistes mostren alguna discapacitat, ja siguin condició física, psíquica o sensorial.

L’exposició estarà disponible fins l’11 de novembre dins l’horari de la Biblioteca. Tots els llibres que formen part de l’exposició es poden agafar en préstec.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL