Inicio Tu Ciudad

Els Pallars, 18 d'octubre 2016: CURS DE 'CUINA PER QUEDAR BÉ'

Compartir

Durant tres dilluns consecutius al Casal Cultural de Tremp es dur a terme un Taller de 'cuina per quedar bé' organitzat pel Consorci Leader Pirineu Occidental amb les subvencions del fons del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, i els Fons Europeus FEDER.
El curs està dividit en tres seccions: entrants, primers plats i postres.

Dirigit pel cuiner Gabi Serra, el curs mostra un seguit de plat d’elaboració propia i molt fàcils de fer, on és ressalta les grans possibilitats culinàries que donen els productes de proximitat.
Amb un to molt personal i amè el taller apropa els oients a una cuina diferent mostrant tècniques i eines per donar un acabat atípic a plats quotidians.

Aquest curs està organitzat dins el marc d’activitats del projecte 'Gustum' que potencia l’ús de productes quilometro zero i afavorir la seva qualitat i valor de proximitat.

Parlen al vídeo: CARME TAMARIT, TÈCNICA CONSORCI LEADER PIRINEU OCCIDENTAL – GABI SERRA, CUINER HOTEL TERRADETS