viernes, 25 septiembre 2020 19:49

L'Alta Ribagorça, 14 d'octubre 2016: LLIBRES, CERVESA I VIATGES A LA BIBLIOTECA DE PONT DE SUERT

Més d’una quinzena de persones van assistir a la Biblioteca Municipal de Pont de Suert a la inauguració dels llibres 'Mi gran viaje a los 40' i 'Desmemorias de un pez en el desierto', dos llibres escrits per l’escriptor Ferran Blanch. 'Mi gran viaje a los 40' és una autobiografia de l’escriptor sobre un viatge que va emprendre per Amèrica; en canvi, 'Desmemorias de un pez en el desierto' és una novel·la de ficció.

Per acompanyar la presentació es va fer un tast de la cervesa artesanal La Masovera, una petita empresa pallaresa dedicada a la cerveseria artesana elaborada amb productes quilometro cero.

En el tast es van presentar les tres classes de cerveses que elavoren: la Cabalera, la Truja Fera (Premi a la Millor Cervesa de la Fira Vidrieres 2016) i la Pubilla (Premi ABC a la Millor Cervesa de Blat 2016).

La propera activitat que té prevista la Biblioteca és la inauguració de l’exposició 'Seixanta anys de parc natural' una exposició itinerant que mostra la història del Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici.

Parlen al vídeo: FERRAN BLANCH, VIDEOGRAF I ESCRIPTOR – MAITE RAMONEDA, SOCIA CERVESA ARTESANAL 'LA MASOVERA'