Quantcast

La Cerdanya, 5 d'octubre 2016: EL CONSELL COMARCAL PREPARA LA 4a FIRA DEL TREBALL

El Consell Comarcal de Cerdanya prepara la 4a edició de la Fira del Treball, que tindrà lloc els dies 21 i 22 d’octubre al Palau d’Esports i Congressos d’Alp. Aquesta iniciativa pretén posar en contacte d’una banda tots aquells que busquen feina i, de l’altra, les empreses que cerquen personal.

La fira es dirigeix a les 460 persones de la comarca que actualment es troben a l’atur, independentment de l’edat, ja que és oberta a tothom. L’ens comarcal acostuma a organitzar una fira d’aquestes característiques dues vegades l’any, a la primavera i a la tardor, abans de les campanyes amb més feina a la vall. Enguany però, només es celebrarà a la tardor.

La passada edició va comptar amb uns 200 participants i, des del Consell Comarcal, esperen tornar a assolir aquesta xifra. Algunes d’aquestes trobades laborals van acabar amb contractes de feina temporals i també fixos.

La Fira del Treball serà oberta de deu del matí a dues del migdia. A més, per primera vegada hi haurà un servei de transport gratuït des dels municipis ceretans fins a Alp.

Com a obertura, el divendres 21 al vespre s’ha programat una conferència a càrrec de l’empresari i formador Alfredo Vela, que parlarà sobre com buscar feina a través de les xarxes socials i com crear una marca personal.

Parlen al vídeo: ROGER MOLINS, TÈCNIC PROMOCIÓ ECONÒMICA CC CERDANYA

Comentarios de Facebook