sábado, 8 agosto 2020 6:01

La Cerdanya, 30 de setembre 2016: INICI DEL PROGRAMA D'EDUCACIÓ AMBIENTAL 'EDUCAR'

Els alumnes de l’escola Sant Serni de Prats i Sansor han participat aquest divendres en l’alliberament d’un xoriguer amb motiu de l’inici del programa de sensibilització i educació ambiental eduCAR 2016. Un grup d’Agents Rurals han visitat el centre educatiu per explicar als nens i nenes quines característiques tenen aquest tipus d’ocells, de què s’alimenten o com diferenciar un mascle d’una femella. Després, els alumnes, acompanyats dels Agents Rurals i dels mestres, s’han dirigit a un camp proper per alliberar el xoriguer, que es trobava en un centre de recuperació de fauna.

Aquesta activitat s’ha fet de forma simultània a 40 centres educatius d’arreu de Catalunya. Al llarg del curs escolar, el cos d’Agents Rurals visitarà tots els centres educatius de la comarca amb l’objectiu d’ampliar els coneixements que tenen els més joves sobre l’entorn i transmetre’ls la importància de protegir-lo.

El programa eduCAR, que es va posar en marxa l’any 2008, promou la sensibilització i l’educació ambiental mitjançant xerrades a escoles, sortides al bosc i alliberament de fauna.

Parlen al vídeo: JOSEP PUJOL, CAP ÀREA BÀSICA AGENTS RURALS CERDANYA

Artículos similares