Compartir

Aquest dilluns els alumnes de Cerdanya han iniciat un nou curs escolar. En total, 2.138 alumnes de de segon cicle d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius han tornat a les aules, una xifra lleugerament inferior a la de l’any passat. El primer dia escolar ha transcorregut amb normalitat a l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà, on uns 700 alumnes i una setantena de professors han començat el curs 2016-2017, un curs que continua apostant per l’horari intensiu però amb dues pauses de vint minuts.

Pel que fa als nous alumnes de 1r d’Eso, aquest curs hi haurà sis grups, un més que l’any passat. Entre aquests nois i noies hi ha la primera promoció d’alumnes procedents de l’escola Llums del Nord de Puigcerdà, un centre que segueix una metodologia d’aprenentatge diferent.

Per fomentar l’aprenentatge de les llengües estrangeres, l’institut comptarà enguany amb una auxiliar de conversa de francès que ha obtingut a través del departament d’ensenyament. A més, per primera vegada el centre participa en un programa d’intercanvi amb estudiants del Quebec.

Parlen al vídeo: ANTONI TRUJOLS, DIRECTOR INS PERE BORRELL PUIGCERDÀ