Compartir

L’ajuntament de Guils de Cerdanya ha decidit restaurar tot el recinte del cementiri, situat a tocar de l’església de Sant Esteve. Les obres, que van començar al juliol, consisteixen en consolidar els murs laterals i les tombes que estaven malmeses, refer el terra amb llambordes i millorar la il·luminació, amb l’objectiu d’embellir l’espai i fer-lo accessible als veïns. Des del consistori veuen molt necessària l’actuació ja que el cementiri es trobava en molt mal estat.

Una vegada finalitzin els treballs aquest mes de setembre, l’equip de govern espera facilitar l’accés i ús del cementiri als veïns i també als visitants, que vulguin apropar-se a l’església romànica de Sant Esteve.

El pressupost de la intervenció s’apropa als 40.000 euros, la major part dels quals els aporta el propi ajuntament.

Parlen al vídeo: VICENÇ DE MOXÓ, REGIDOR URBANISME GUILS